Interview OH Leuven staat vanavond voor nieuwe kans in tweede periode: "Volgend seizoen tegen Brugge en Anderlecht spelen"

Dante Bellon en Nils Wens
| 1 reacties
OH Leuven staat vanavond voor nieuwe kans in tweede periode: "Volgend seizoen tegen Brugge en Anderlecht spelen"

Vrijdagavond staat OH Leuven voor opnieuw een lastige klip op het veld van Westerlo. Ook op de tweede speeldag van de eerste periode verloor OHL in de Parel der Kempen. Vorige week openden de Leuvenaren met een 0-3-verlies de tweede periode, "maar er is geen reden tot paniek", aldus Tom Van Hyfte.

“Ik vind het allemaal nogal vaag dat de mensen en de media praten van ‘decompressie’. Die was er allesbehalve. De maandag nadat we die eerste periode pakten, was de volle focus op Beerschot. Dat merkte je ook op training. Niemand was al zeker van zijn stuk. En dat kan ook niet in deze competitie. Dat zie je nog maar eens met onze wedstrijd.”

Maar Van Hyfte is wel duidelijk als het gaat over de tweede periode. “We willen het wel zo snel mogelijk afmaken. Als je die twee wedstrijden op het einde kan vermijden, dan moet je dat doen. Ik heb het twee keer meegemaakt en die wedstrijden zijn zo intens, net als de beleving errond. Nee, liever twee periodes winnen en dan nog wat wedstrijden tegen Club Brugge en Anderlecht spelen volgend seizoen”, lacht de 33-jarige middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties