Reactie Enkel Palaversa praat, rest spelers Oostende krijgt spreekverbod

Enkel Palaversa praat, rest spelers Oostende krijgt spreekverbod
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het moet zijn dat Ante Palaversa de boodschap niet verstaan had, maar de 19-jarige Kroaat maakte wel even tijd. De rest van de spelers kregen te horen dat ze niet met de geschreven pers mochten praten.

Waarschijnlijk omdat er te veel negatief verschenen is over Oostende de laatste tijd. Van hogeraf werd beslist dat er niet met de kranten gesproken mocht worden. Nu goed, Palaversa was de enige positieve noot in het Oostends verhaal in Jan Breydel. Na drie maanden aan de kant kon de belangrijke middenvelder zijn wederoptreden maken.

"Het was een heel goed gevoel", knikte hij. "Ik heb geen reactie gevoeld, helemaal niets. Maar ja, het was wel hard om in die maanden het team niet te kunnen helpen. Ze hadden het toch moeilijk", aldus Palaversa.

In Brugge was dat - ondanks wat Ingebrigtsen achteraf beweerde - niet anders. "Het was niet zo goed. Maar met een man minder tegen het beste team van België... (blaast) Niet makkelijk hé. We konden offensief heel weinig creëren. We moeten nu hard gaan werken op training, want het programma voor Nieuwjaar is ook niet mis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties