Vorige recordaankoop van STVV geblesseerd door zwarte magie? "Ik ben op een spiritueel object gaan staan"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Mohamed Buya Turay, door STVV uitgeleend, wijt blessure aan zwarte magie

Vorige recordaankoop van STVV geblesseerd door zwarte magie? "Ik ben op een spiritueel object gaan staan"
Foto: © photonews

Mohamed Buya Turay wordt door STVV uitgeleend aan het Zweedse Djurgarden en moest vorige week verstek geven voor een interland met Sierra Leone. Plots was hij geblesseerd aan zijn been en daar heeft hij een bizarre verklaring voor.

Buya Turay was tot deze zomermercato de duurste inkomende transfer van STVV, maar overtuigen kon hij nooit bij de Kanaries. Hij werd uitgeleend aan het Zweedse Djurgarden, waarmee hij vorige maand de titel vierde en topschutter werd. Tijdens de voorbije interlandbreak liep hij een bizarre blessure op.

Tegen Lesotho speelde hij met 1-1 gelijk, maar vier dagen later was hij om onverklaarbare reden niet fit voor de match tegen Benin. "Ik heb geen trap gekregen tijdens de eerste match, maar toen we op weg naar het spelershotel waren voelde ik een pijnscheut in mijn teen. De medische staf kon de pijn niet verklaren en de pijn breidde uit naar mijn voet en mijn been", legde de spits uit bij BBC.

Vervolgens besloot Turay om met zijn familie naar een ander type dokter te gaan. "Ze zei me dat ik op een spiritueel object ben gaan staan. Iemand wou mijn carrière verwoesten. 'Dat was ook het geval geweest als ik me verder door de conventionele artsen had laten behandelen', vertelde ze."

Zwarte magie of niet, Turay herstelt van zijn teenblessure en is op 1 december (bron Transfermarkt) weer een speler van STVV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties