'Mokerslag voor Racing Genk: seizoen van Heynen is voorbij'
Clint Vens
| 5 reacties

Bryan Heynen zou zijn voorste kruisbanden gescheurd hebben tegen Moeskroen

'Mokerslag voor Racing Genk: seizoen van Heynen is voorbij'

Bryan Heynen speelde zaterdagavond zijn honderdste wedstrijd in de Jupiler Pro League. Het werd echter een jubileum in mineur voor de middenvelder van Racing Genk. De middenvelder liep een zware blessure op.

Bryan Heynen speelde zaterdagavond zijn honderdste wedstrijd in de Jupiler Pro League. Het werd echter een jubileum in mineur voor de middenvelder van Racing Genk.

Heynen leek zijn knie te verdraaien en lag minutenlang met zijn handen voor zijn gezicht op de grond. Uiteindelijk werd hij afgevoerd op een draagberrie.

Toen nieuwbakken coach Hannes Wolf achteraf naar zijn indruk over zijn eerste wedstrijd werd gevraagd, had hij het eerst over zijn middenvelder.

“De blessure van Heynen ziet er heel erg uit”, vertelde Wolf. “Hopelijk is het niet zo erg als het lijkt, maar ik vrees dat we hem voor lange tijd kwijt zijn.”  

Racing Genk heeft met Dries Wouters, Vladimier Screciu en Jakub Piotrowski nog wel drie centrale middenvelders achter de hand, maar de Limburgers houden alleszins hun hart vast dat het seizoen van Heynen er niet opzit. 

UPDATE: Volgens Het Laatste Nieuws is het verdict loodzwaar. Heynen zou zijn voorste kruisband gescheurd hebben en staat voor een revalidatie van zes tot acht maanden te wachten. Een zeer bittere pil voor Racing Genk en de nieuwe coach Wolf. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties