Lommel al vier matchen ongeslagen onder Peter Maes: "Maar geen schoonheidsprijs"

Lommel al vier matchen ongeslagen onder Peter Maes: "Maar geen schoonheidsprijs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel-Union was nu niet meteen een wedstrijd om de harten te verwarmen. Het werd een scoreloos gelijkspel en meer verdiende de wedstrijd eigenlijk ook niet. Daar waren zelfs de coaches het mee eens.

"Het was een vrij gesloten wedstrijd tegen een goed elftal", aldus Lommelcoach Peter Maes. "We hebben weer hard moeten werken voor ons resultaat en je zag in de laatste fase van de match wel dat de vorige matchen wat energie hadden gevergd. We moesten wat naar adem happen, maar we zijn blijven strijden. Maar deze match verdiende geen schoonheidsprijs."

Zijn collega van Union gaf hem gelijk. "We hadden dit soort van match eigenlijk wel verwacht. Het was een harde, fysieke match en we moesten ons voor de volle 100% geven. We stonden wel goed en we kregen wel kansen, maar het was zo'n match die beide kanten op had kunnen gaan. De 0-0 hier is geen slecht resultaat. We speelden tegen één van de teams die in vorm waren. Dat ze nu al vier matchen ongeslagen zijn, bewijst dat ze een goed team zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties