Reactie Genk-coach Wolf na nieuwe nederlaag: "We moeten nu niet praten over play-off 1"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 33 reacties
Genk-coach Wolf na nieuwe nederlaag: "We moeten nu niet praten over play-off 1"
Foto: © photonews

Hannes Wolf had zich zijn beginperiode bij Genk helemaal anders voorgesteld. Een gelijkspelletje tegen Moeskroen, zwaar onderuit tegen Salzburg en een nederlaag tegen Sint-Truiden. "We moeten nu niet praten over play-off 1", zegt hij.

"Onze eerste tien minuten waren heel goed, intensief en met veel druk op de bal. We kenden een prima start, maar na tien minuten viel die intensiteit wat weg. De ruimtes werden te groot omdat we niet gedisciplineerd genoeg waren op de verdedigende posities."

"Wij speelden niet echt een derby", vond Wolf. "Het was niet zoals wij wilden spelen. We hadden enkele goede momenten in de tweede helft, maar over wat er gebeurde tussen minuut 10 en 45, daar moeten we over spreken."

Tegen Sint-Truiden was het niet OK

"Ik had natuurlijk gewenst dat deze week anders had gelopen. Er was de blessure van Bryan en de nederlaag tegen Salzburg die wel te verklaren was, maar tegen Sint-Truiden was het niet OK. We moeten nu scherp geraken voor de volgende match."

Of play-off 1 nu voorbij is voor Racing Genk? "We moeten nu niet praten over play-off 1, maar over de wedstrijden en over de kwaliteit en de mentaliteit die we in onze matchen moeten brengen. Nu kunnen we ons concentreren op het proces, wat we op het veld kunnen brengen. We moeten nu denken aan hoe we willen spelen en niet zozeer aan play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties