Anderlecht houdt hart vast voor Moeskroen: harde kern plant acties
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 53 reacties

De harde kern van Anderlecht plant acties in Moeskroen

Anderlecht houdt hart vast voor Moeskroen: harde kern plant acties
Foto: © photonews

De fans van Anderlecht werden vandaag ontvangen op Neerpede. Daarbij geen afvaardiging van de harde kern, want het initiatief ging uit van de Fan Board. Die harde kern zal donderdag wel massaal aanwezig zijn op Moeskroen...

Nieuwe acties zijn niet uit te sluiten zelfs. Er wordt gewacht hoe de match gaat verlopen, maar het geduld is blijkbaar wel zo goed als op. Als het verkeerd afloopt in Moeskroen zou de boel wel eens kunnen ontploffen. Vooral voorzitter Marc Coucke is weer de gebeten hond, samen met de spelersgroep uiteraard. Vincent Kompany blijft zoals steeds buiten schot. 

Nu zullen ze bij paars-wit hun spelersgroep er wel van doordringen wat er op het spel staat. De beker is de korste weg naar Europa en misschien wel de enige. Play-off drift steeds verder weg en via play-off 2 Europa halen is een loterij. Ook weten ze bij het bestuur dat de onvrede groot is en dat het weer op ontploffen staat.

Voorwaardelijk

Dat willen ze ten alle prijze vermijden, want ze zitten nog met die drie jaar voorwaardelijk na de incidenten in Sclessin. Als er weer iets gebeurt, genre vuurpijlen op het veld, dan hebben ze sowieso een match achter gesloten deuren aan hun broek. En de kosten zullen dan hoog oplopen, want een tweede incident zou de Geschillencommissie ertoe nopen om zware straffen uit te spreken.

Anderlecht stuurt dan ook meer stewards dan gewoonlijk mee naar Moeskroen en de veiligheidsdiensten zijn op hun hoede. Veel zal afhangen van wat er op het veld gebeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties