Moeskroen ontvangt Standard, Le Canonnier ligt Luikenaars niet

Dante Bellon
| 2 reacties
Moeskroen ontvangt Standard, Le Canonnier ligt Luikenaars niet
Foto: © photonews

Zondagmiddag onvangt Moeskroen op Le Canonnier Standard. Voor de Rouches alles behalve een makkelijke verplaatsing, dat bewees het verleden.

De supporters van Standard denken tot op de dag van vandaag nog steeds aan zware nederlaag van vijf jaar geleden. In augustus 2014 werd het maar liefst 5-2 voor -toen nog- Mouscron-Peruwelz. Via De Camargo werd het 0-1, maar zowel Abdoulaye Diaby en Anice Badri scoorde twee doelpunten waardoor Standard een fors verlies leed.

Maar dan kwam er toch een licht schijnen in oktober 2017. Het is tot nog toe de enige overwinning voor de Luikenaars in zes confrontaties op Le Canonnier. Toen won Standard met 1-3, enkel Amallah, die nu voor Standard speelt, scoorde voor Moeskroen. Het laatste treffen eindigde op 0-0.

De laatste vijf jaren zorgden dus voor een negatieve balans voor Standard in Moeskroen. De Luikenaars haalden slechts vijf op achttien. Moeskroen verloor slechts één van de vijf laatste wedstrijden in de Jupiler Pro League. Op het veld van Club Brugge verloor Excel met 1-0.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties