🎥 Onwaarschijnlijk! Doelman scoort in de extra tijd en kopt de U19 van Club Brugge naar de Play-Offs van de UEFA Youth League
Arjen T'Sjoen
| 16 reacties

Doelman scoort in de extra tijd en kopt de U19 van Club Brugge naar Play-Offs van de UEFA Youth League

🎥 Onwaarschijnlijk! Doelman scoort in de extra tijd en kopt de U19 van Club Brugge naar de Play-Offs van de UEFA Youth League
Foto: © photonews

Op de laatste speeldag van de UEFA Youth League nam Club Brugge het op tegen Real Madrid. Blauw-zwart had nog een punt nodig om zeker te zijn van de volgende ronde.

Lange tijd leek Club in de Versluys Arena te gaan verliezen. De defensie ging enkele keren in de fout en Jordi kopte na 20 minuten Real Madrid op voorsprong. Even later maakte Club wel weer gelijk, Aelterman ging neer in het strafschopgebied en De Wolf zette de strafschop om. Real Madrid bleef wel de betere ploeg en kwam na de rust opnieuw op voorsprong via Pablo Rodriquez. 

Club Brugge ging in het slot van de wedstrijd nog vol op zoek naar de gelijkmaker en in de toegevoegde tijd gebeurde het ondenkbare. Na een hoekschop van De Cuyper kopte doelman Senne Lammens de bal in doel. De supporters en technische staf gingen volledig uit hun dak. Club plaatst zich op die manier voor de Play-Offs voor de 1/8ste finales van de UEFA Youth League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/8 Finales (H)

Nieuwste reacties