Jess Thorup is zich bewust van scherpe tegenstander: "Attent blijven tot bittere eind"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Jess Thorup is zich bewust van scherpe tegenstander Oleksandria: "Attent blijven tot bittere eind"

Jess Thorup is zich bewust van scherpe tegenstander: "Attent blijven tot bittere eind"
Foto: © photonews

Donderdagavond treft AA Gent in de Ghelamco Arena Oleksandria. De Buffalo's spelen voor de eerste plaats, iets wat hen anderhalf miljoen euro oplevert. Jess Thorup blikte woensdag op de persconferentie vooruit.

"Ik ben niet ongerust omdat we met minder verdedigers zitten. Eerder zenuwachtig. Een worstcasescenario? Daar moet ik rekening mee houden. Maar ik heb alle vertrouwen in de spelers op het terrein. We slikten trouwens maar één doelpunt in de laatste vier matchen. Niet enkel vooraan staan we goed. Ook achterin", aldus Thorup.

De Deen mist achteraan Jan Van den Bergh, Michael Ngadeu, Timothy Derijck en Dylan Bronn. Belofte Reda Akbib komt in de kern, achterin nemen Lustig en Plastun plaats. 

Bezus

Nog een afwezige bij Gent is Jonathan David. Hij verblijft momenteel in Canada om te rouwen om zijn overleden moeder. "Roman Bezus speelde tegen Zulte één van zijn beste matchen bij ons. We hebben hem nodig en hij verkeert in een uitstekende vorm. Beter kan niet."

Stugge tegenstander

Al is de Gentse coach toch vooral op zijn hoede voor de tegenstander. "Het is niet omdat ze uitgeschakeld zijn dat ze zich gaan laten kennen. Ze willen zich tonen en ze hebben ook de spelers die vechten voor hun club. We zullen attent moeten blijven tot het einde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/16 Finales (H)

Nieuwste reacties