Reactie Mpoku wil zich bij de Ultras zetten als hij geschorst blijft: "Ik heb geen zin om Anderlecht nog meer te motiveren"

Mpoku wil zich bij de Ultras zetten als hij geschorst blijft: "Ik heb geen zin om Anderlecht nog meer te motiveren"
Foto: © photonews

De kans is bijzonder klein dat Paul-José Mpoku vandaag te horen krijgt dat hij zondag mag spelen tegen Anderlecht. Vandaag doet de Geschillencommissie Hoger Beroep uitspraak over zijn schorsing van vier speeldagen, waarvan twee met uitstel.

Mpoku is meestal het peper en zout in zo'n Clasico, maar waarschijnlijk moet hij het deze keer missen na zijn domme en terechte rode kaart. "Sommigen zullen zeggen dat het niet slecht is. Het laat me toe wat te rusten, maar ik heb grote zin om er te zijn tegen Anderlecht", liet hij donderdagavond weten.

In september verloor Standard nog in het Lotto Park en dat zou hij graag willen rechtzetten. "Er zijn veel dingen gebeurd, ik kijk uit naar die match. Als ik niet speel, weet ik dat mijn ploegmaats het werk zullen doen. Twaalf punten verschil. Ik heb geen zin om hen nog meer te motiveren, maar we moeten ervan profiteren", grijnsde hij.

Uiteraard zal hij in het stadion zitten, misschien zelfs in de tribunes. "Ik denk erover om in de T3 (de spionkop) gaan plaats te nemen. We zullen zien of het doenbaar is." Mpoku deed dat vijf jaar geleden ook al in de clash met Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties