Domme rode kaart van Goreux deed Standard de das om: "Zelfs Barcelona heeft het moeilijk met negen veldspelers"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Beveren
| 11 reacties
Domme rode kaart van Goreux deed Standard de das om: "Zelfs Barcelona heeft het moeilijk met negen veldspelers"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dan krijg je nog eens een kans en dan word je al na een dik halfuur van het veld gestuurd. Het overkwam Réginal Goreux zaterdagavond. Standard kwam meteen daarna wel op voorsprong, maar moest in de slotfase de kelk tot op de bodem ledigen.

De ene gele kaart van Réginal Goreux was nog dommer dan de andere. Eerst kwam hij veel te wild ingegleden op de helft van de tegenstander, vervolgens probeerde hij de bal met de hand in doel te tikken.

Meteen daarna opende Lestienne de score, maar in de tweede helft betaalden de uitgeputte Rouches de tol voor die numerieke minderheid. "Als je maar met negen veldspelers bent, dan krijg je het moeilijk. Zelfs als je Barcelona bent", liet Aleksandar Boljevic optekenen. Het weerzien met zijn ex-club draaide niet uit zoals hij dat had gewild.

"Je kan de bal moeilijk in de eigen rangen houden dus probeer je met iedereen achter de bal te spelen en toe te slaan op de counter. Zij hadden twee kansen en scoorden twee keer. Proficiat aan hen, want het zijn enorm belangrijke punten voor de club", besloot de Montenegrijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties