Anderlecht moet deze zomer de transfermarkt op voor nieuwe doelman(nen): drie die straks wegvallen

Anderlecht moet deze zomer de transfermarkt op voor nieuwe doelman(nen): drie die straks wegvallen
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht moet deze zomer al zeker de transfermarkt op voor een nieuwe doelman. Waarschijnlijk worden er dat zelfs meerdere. Het valt af te wachten wat er met Hendrik Van Crombrugge gaat gebeuren.

Anderlecht hoopt dat Genk straks de aankoopoptie op Thomas Didillon licht. Die kan voor 1.650.000 euro definitief naar Limburg verhuizen. Bij Anderlecht heeft hij sowieso geen toekomst meer. Daarnaast is Davy Roef niet van plan zijn contract te verlengen. Vercauteren en Kompany probeerden nochtans, maar Roef wil elders eerste keuze worden.

Frank Boeckx ziet het einde van zijn spelerscarrière dan weer naderen door rugproblemen. Hij is tegenwoordig ook vooral actief als doelmannentrainer bij de beloften. En wat met Hendrik Van Crombrugge? Die heeft volgens HLN heel wat interesse opgewekt. Anderlecht wil zijn contract verbeteren en de onderhandelingen daarover zitten op de goeie weg.

Maar dat betekent wel dat paars-wit deze zomer waarschijnlijk twee doelmannen moet aantrekken. Beloftendoelman Rik Vercauteren wordt nog niet klaar geacht en Anderlecht wil twee valabele opties voor Van Crombrugge hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties