Spelers van andere clubs uit 1B laten licht schijnen op promotiefinale: "Als Beerschot scoort..."
Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties

Beerschot lijkt in het voordeel voor de terugwedstrijd in de promotiefinale

Spelers van andere clubs uit 1B laten licht schijnen op promotiefinale: "Als Beerschot scoort..."

Oud-Heverlee Leuven ontvangt zaterdagavond Beerschot voor de terugwedstrijd van de promotiefinale. Beerschot haalde het vorige week in eigen huis met 1-0.

Gazet van Antwerpen peilde bij een aantal spelers van andere clubs uit 1B over hun verwachtingen voor de terugwedstrijd.

“De druk bij Beerschot is minder groot dan de voorbije jaren, maar de puzzelstukjes lijken nu wél in elkaar te passen”, vertelde Maxime Biset van Westerlo.

 “Ze hebben een positieve vibe te pakken en hun twee spitsen zijn in vorm. Om te promoveren, moeten ze zaterdag scoren: drie doelpunten maken, dat wordt heel moeilijk voor OHL.”

“Die nul op het bord, dat heeft Beerschot nog extra vertrouwen gegeven. Het mentale overwicht is voor paars-wit. Lukt het voor OHL om te vroeg scoren, dan kan er nog een storm op gang komen.”

Ook volgens Pietro Perdichizzi van Union ligt de sleutel bij dat doelpunt op verplaatsing. “Het verschil is miniem. Maar als Beerschot kan scoren, is de match zo goed als gespeeld.”

“Aan de andere kant: kan OHL in het eerste kwartier een doelpuntje meepikken, dan krijgt het een enorme boost. Lukt dat niet, dan moeten ze rustig blijven en niets overhaasten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties