🎥 Verbeke treedt voor de eerste keer op de voorgrond bij paars-wit met fraaie slag: "Hij is de exponent van wat Anderlecht wil bereiken"
Clint Vens
| 3 reacties

Peter Verbeke is uitermate opgetogen met de contractverlenging van Killian Sardella

🎥 Verbeke treedt voor de eerste keer op de voorgrond bij paars-wit met fraaie slag: "Hij is de exponent van wat Anderlecht wil bereiken"
Foto: © photonews

Peter Verbeke is, samen met Vincent Kompany, de man die de sportieve krijtlijnen moet uittekenen bij paars-wit. Met de contractverlenging van Killian Sardella heeft de nieuwe sportief directeur zijn eerste 'transfer' te strikken.

Michaël Verschueren nam een stap terug en nu trekt Anderlecht dus volop de kaart van Verbeke. Geen verrassing want met die belofte werd de voormalige scoutingscoördinator van Gent weggeplukt uit de Ghelmaco Arena. 

Verbeke is alvast in de wolken met zijn eerste (gedeelde) verwezenlijking bij paars-wit: op het mediakanaal van de Brusselaars laat hij zich voor de eerste keer zien en horen. 

"Killian is de exponent wat Anderlecht wil bereiken: jongeren opleiden en op hele jonge leeftijd speelkansen geven. Hij is ook opgeleid binnen het Anderlecht-DNA: technisch sterk, goed aan de bal, heeft lef en controle. Dat koppelt hij ook aan een groot fysiek potentieel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties