Zet Real Madrid straks een belangrijke stap richting titel?

Jens Nimmegeers
| 6 reacties
Zet Real Madrid straks een belangrijke stap richting titel?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond krijgt Real Sociedad bezoek van Real Madrid. De inzet voor de uitploeg is groot, want bij winst kan het een grote stap zetten richting titel.

Real Madrid kwam sterk uit de coronaperiode en behaalde vrij makkelijk twee overwinningen tegen Eibar en Valencia. Door het puntenverlies van Barcelona tegen Sevilla krijgen Hazard en co een gouden kans om de leiding weer te nemen.

Bij winst komt Real Madrid namelijk op gelijke hoogte met Barcelona, terwijl het een beter resultaat behaalde in de onderlinge duels.

Maar dan moet het wel nog eerst voorbij Real Sociedad. De ploeg van Adnan Januzaj is de laatste jaren een echte kwelduivel gebleken voor de Koninklijke en het is dus niet gezegd dat Real Madrid zo maar even zal winnen. 

Daarnaast beschikt Sociedad met Odegaard een van de revelaties van dit seizoen, die overigens gehuurd wordt van Real Madrid. In tegenstelling tot Real Madrid, kwam Sociedad wel wat stroever uit de rustperiode. Het won nog niet en verloor donderdag nog van Alaves.

Behaalt Real Madrid vanavond de broodnodige overwinning? Log dan nu in bij BETFIRST en zie uw inzet van 100 euro omgezet worden in 167 euro. Sluit uw weekend goed af!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties