Transfer Meunier heeft gevolgen voor Hakimi: rechtsachter op weg naar de Serie A

Nils Wens
| 2 reacties
Transfer Meunier heeft gevolgen voor Hakimi: rechtsachter op weg naar de Serie A
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Achraf Hakimi werd de voorbije seizoenen door Real Madrid uitgeleend aan Dortmund, maar door de transfer van Meunier lijkt de rechtsachter niet in Dortmund te blijven. Ook bij Real Madrid zou hij geen nieuwe kans krijgen, maar Hakimi is al op weg naar de Serie A. Inter toont namelijk interesse.

Hakimi wordt al sinds 2018 uitgeleend aan Dortmund, maar dit weekend zou hij zijn laatste wedstrijd kunnen spelen voor de Duitse topclub. Door te transfer van Meunier lijkt Dortmund hem niet definitief te willen aankopen. 

De Marokkaanse international wordt verwacht bij Real Madrid, waar hij nog een tweejarig contract heeft, maar hij zou daar deze zomer definitief kunnen vertrekken. Volgens informatie van Fabrizio Romano heeft Achraf Hakimi al een overeenkomst gevonden met Inter. De Italiaanse club zou 40 miljoen euro betalen aan Real Madrid voor de rechtsachter. 

Een solide versterking voor Inter. Hij speelde weinig bij Real Madrid, maar bij Dortmund is hij helemaal ontbolsterd. Hij speelde daar tot nu toe al 72 wedstrijden en daarin was hij goed voor 12 goals en 17 assists. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties