KV Mechelen blijft op 0-0 steken tegen Seraing

Alyssa Saliou
| 15 reacties

Kv Mechelen speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen Seraing. De ploeg van Wouter Vrancken speelde voor het eerst in hun nieuwe fluo gele shirts. Maar die brachten geen geluk want de wedstrijd bleef op 0-0 steken.

KV Mechelen kwam aan de aftrap met een jong KV Mechelen. Tegen de ploeg uit 1B stelde de coach vooral een beloftenteam op, aangevuld met enkele ervaren spelers zoals Van Damme, Van Cleemput en Vanlerbergge.

Seraing schoot meteen uit de startblokken en was aanvankelijk de sterkere ploeg.
Mikautadze kon na amper acht minuten al alleen op de jonge doelman Bouzian afgaan, maar die pakte de bal zonder al te veel problemen.

Op het kwartier was het opnieuw zover. Atteri waagde een poging maar die was te zwak om een echt gevaar te vormen. Voor de rest van de eerste helft werden er nog amper kansen gecreëerd.

Ook na de rust vielen er weinig doelkansen te noteren. KV Mechelen speelde heel defensief en Seraing wist er maar weinig tegenin te brengen. Ook KV Mechelen kon geen kansen meer creëren dus blijf het scorebord heel de wedstrijd ongewijzigd. Om 19u oefent KV Mechelen nog een tweede keer. Dit keer wordt OH Leuven de tegenstander.