'Cavani gespot in stadion: transfer op komst'

Redactie
'Cavani gespot in stadion: transfer op komst'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Dirar - Chadli - Rodríguez Rubio - Cavani - Sancho - Moren - Jahanbakhsh

'Cavani gespot in stadion: transfer op komst'

Edinson Cavani lijkt op weg naar Portugal. Hij werd volgens bepaalde media gespot tijdens de match tussen SL Benfica en Sporting Portugal en zou dus dichtbij Benfica staan. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/07

Pittig gerucht: 'Club Brugge denkt aan spraakmakende terugkeer van flankspeler'

Club Brugge is op zoek naar extra aanvallende versterking en daarbij komen ook al eens gekke namen de revue gepasseerd. Zo is er een ex-speler volgens Turkse media op weg terug naar Jan Breydel. (Lees meer)


'Jahanbakhsh wil weg bij Brighton & Hove Albion'

Alireza Jahanbakhsh zou gefrustreerd zijn over zijn speeltijd bij Brighton & Hove Albion en zou daarom weg willen bij de club van Leandro Trossard.


James Rodriguez voor spotprijs naar Engeland?

James Rodríguez zou wel eens naar Manchester United kunnen gaan en volgens Daily Express zou dat voor een bedrag van amper 25 miljoen euro kunnen zijn. De Colombiaan zit in zijn laatste contractjaar bij Real Madrid.


Ex-speler Waasland-Beveren heeft nieuwe club gevonden

Valtteri Moren verliet deze zomer transfervrij Waasland-Beveren, nu heeft hij een nieuwe club gevonden in eigen land: HJK Helsinki. Dat nieuws werd geofficialiseerd. 


Gekker worden de geruchten niet: Messi gelinkt aan ... Newcastle United

Newcastle United zou volgens The Express zich willen versterken met Lionel Messi. Maar goed: wie wil er de Argentijn uiteindelijk niet bij? 


OFFICIEEL: volgend jeugdtalent van Anderlecht verlengt bij "club van zijn hart"
Foto: © photonews

Antoine Colassin verlengt zijn contract tot 2025 bij RSC Anderlecht

Anderlecht maakt werk van zijn contractverlenging van de jeugdproducten. Eerder werd onder andere het contract van Francis Amuzu verlengd tot 2024. Ook aanvaller Antoine Collasin heeft verlengd bij paars-wit. (Lees meer)


Antwerp-doelman gaat testen in Nederlandse tweede klasse

Bij Antwerp wordt er deze zomer stevig gesleuteld aan de selectie. Na het vertrek van enkele spelers die einde contract waren zoals Sinan Bolat en Defour, mag ook beloftendoelman Lars Bleijenberg beschikken. De 20-jarige Nederlander traint nu mee met Excelsior Rotterdam in de Nederlandse tweede klasse in de hoop om daar een contract af te dwingen.


Het gaat snel: Anderlecht zondag nog van overbodige speler verlost

Soms kan het ook snel gaan, zo blijkt. RSC Anderlecht is eindelijk verlost van een overbodige speler die zwaar op de loonlast woog. (Lees meer)


KV Mechelen en Standard zien concurrentie voor gewilde middenvelder Kristiyan Malinov groeien: 'Spaanse topklasser Celta de Vigo springt in de dans'

KV Mechelen zou er graag nog een middenvelder bij hebben, voorlopig is er nog geen sprake van een terugkeer van Steven Defour. En dus werd het geweer al eens van schouder veranderd, al is er dan veel concurrentie - onder andere van Standard. (Lees meer)


'Anderlecht bindt strijd aan met heel wat clubs om boomlange spits binnen te halen'

Bij RSC Anderlecht willen ze zich aanvallend maar wat graag versterken de komende weken en maanden. Dit jaar willen ze er opnieuw staan aan de Belgische top. (Lees meer)


'Deal rond Jadon Sancho lijkt rond'

Jadon Sancho lijkt nu echt wel op weg naar Manchester United. Dat laat alvast The Times weten. Beide clubs zijn er samen wel nog niet uit.


James Maddison heeft contract verlengd

James Maddison heeft zijn contract bij Leicester City verlengd. Althans: dat is wat The Sun toch naar buiten brengt.


'Real-talent Takefusa Kubo kent zijn bestemming'

Takefusa Kubo zou volgens de Spaanse media volgend seizoen spelen voor Sevilla. Het talent van Real Madrid werd eerder ook al genoemd bij Ajax.


Chadli dan toch naar Antwerp?

Een mogelijke transfer van Nacer Chadli naar Antwerp lijkt opnieuw op tafel te liggen. Het lijkt de enige optie die rest voor de Rode Duivel in België.



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties