René Weiler verlaat Egypte en praat met een Belgische club

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 29 reacties
René Weiler verlaat Egypte en praat met een Belgische club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler zegt de Egyptische competitie vaarwel. De voormalige trainer van Anderlecht heeft de titel gepakt met Al-Ahly en wil nu dichter bij zijn familie zijn. Een club uit 1A is een reële optie voor de Zwiterse coach.

Vrijdag zal het pas officieel bekend worden gemaakt, maar de beslissing is al genomen. René Weiler pakt zijn koffers bij Al-Ahly. Eerst wou de Zwitser nog aanblijven om de ploeg te leiden tijdens de halve finale van de Afrikaanse Champions League, maar de onderhandelingen met de club zijn niet perfect verlopen. Weiler wil weer dichter bij zijn familie zijn en dus is een terugkeer naar Europa niet ondenkbaar.

Naar België ook niet. Integendeel. Volgens onze informatie zou er al toenadering van KAA Gent geweest zijn en is er al informeel gesproken met de Zwitser over een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

René Weiler zou zijn assistent kunnen meenemen naar Europa. Zijn assistent bij Al-Ahly, ex-Carolo Michel Iannacone, zou bij de Egyptische club aan de slag kunnen blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties