Karel Fraeye debuteert als trainer van Lokeren-Temse in de beker tegen Jong Lede: "Gelukkig hebben we goede scouts"

Karel Fraeye debuteert als trainer van Lokeren-Temse in de beker tegen Jong Lede: "Gelukkig hebben we goede scouts"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond neemt Lokeren-Temse het in de Beker van België op tegen Jong Lede. De winnaar van het duel trakteert zichzelf op een mogelijk duel tegen een eersteklasser. Op de bank bij Lokeren-Temse zit de nieuwe trainer Karel Fraeye, die klaar is voor zijn eerste wedstrijd op Daknam.

Fraeye was nog trainer bij Roeselare voor het failliet ging. Deze week werd hij aangesteld als trainer bij Lokeren Temse. "Het is omschakelen van de ene club naar de andere op korte tijd, maar ik ben hier prima ontvangen. "

"We hebben goede scouts dus alle info van Jong Lede komt goed binnen. Bovendien ken ik heel wat spelers van hen", zei Fraeye voorafgaand aan de wedstrijd.

Eigen selectie

"Ik ken meer van de helft van de selectie van Lokeren-Temse maar heb nog niet met hen samengewerkt. Het spelsysteem, de tactische keuzes is één zaak dat anders zal lopen vandaag. Ook de opdrachten die we meegeven naar de spelers zal op enkele punten anders zijn"

"Ik heb gehoord dat er naar een 3-5-2-opstelling wordt overgeschakeld?", vraagt de interviewer van Lokeren-Temse. Waarop Fraeye doet alsof zijn neus bloedt: "Ik weet het niet, ik moet het nog zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties