UPDATE: John van den Brom aangekomen bij Genk

UPDATE: John van den Brom aangekomen bij Genk

De deal tussen John van den Brom, Utrecht en Racing Genk is nagenoeg rond. Nog geen week nadat Jess Thorup de Limburgse ploeg verliet voor FC Kopenhagen, wordt de Nederlander John van den Brom hoogstwaarschijnlijk de nieuwe coach van Racing Genk.

UPDATE 16u40: Genk lijkt zijn nieuwe trainer gevonden te hebben. John van den Brom is, samen met zijn assistent Dennis Haar, aangekomen aan de Luminus Arena om er samen met technisch directeur Dimitri de Condé de laatste puntjes te bespreken. Dat meldt Het Belang van Limburg.

De Nederlander wordt pas na dit weekend voorgesteld als de nieuwe hoofdcoach van Genk. Zaterdagavond zal tijdens de Limburgse Derby het assistentenduo Olivieri-Ribeiro plaatsnemen op de bank. 

Het was de voorbije dagen afwachten wat de verschillende partijen allemaal verlangden en wensten, maar FC Utrecht kwam vrijdagochtend zelf met een nieuwe update. Zo laten ze weten dat Van den Brom de training van de ploeg niet voor zijn rekening neemt vrijdag. Ook assistent-trainer Dennis Haar zal mee naar Genk verhuizen en staat niet meer op het trainingsveld bij de Nederlanders.

"Ze hebben de ruimte gerkregen voor het afronden van hun transfer", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties