Walgelijk, in coronatijden: Frans international spuwt in gezicht tegenstander en krijgt rood karton onder de neus geduwd
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 133 reacties

Marcus Thuram spuwt in gezicht Stefan Posch en krijgt rechtstreeks rood

Walgelijk, in coronatijden: Frans international spuwt in gezicht tegenstander en krijgt rood karton onder de neus geduwd
Foto: © photonews

Triestig incident in de Bundesliga. In de partij Mönchengladbach - Hoffenheim spuwde de Franse international in het gezicht van tegenstander Stefan Posch. Sowieso al niet netjes, maar in coronatijden natuurlijk helemaal 'not done'.

Er was nog een klein kwartier te spelen toen Thuram en Posch het met mekaar aan de stok kregen. De scheidsrechter Willenborg had al wel iets in de mot, maar moest ook het spel en de bal volgen. De VAR had opgemerkt dat Thuram regelrecht in het gezicht van Posch had gespuwd.

Marcus Thuram, zoon van Lilian, had eerst geel gekregen. Toen de scheids op de beelden het spuwincident kon vaststellen, gaf hij Thuram rechtstreeks rood. Gladbach moest de wedstrijd dus met zijn tienen uitspelen. 'Slachtoffer' Posch kreeg overigens ook een gele kaart.

Posch en zijn ploegmakkers gingen wel met de drie punten naar huis. Met een man minder slikte Mönchengladbach immers nog de 1-2. Ryan Sessegnon kroonde zich tot matchwinnaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties