Zes jaar geleden sloeg het noodlot toe en dat is Zulte Waregem niet vergeten: "Junior, je blijft voor altijd één van ons"

Clint Vens
| 4 reacties
Zes jaar geleden sloeg het noodlot toe en dat is Zulte Waregem niet vergeten: "Junior, je blijft voor altijd één van ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 10 januari 2015 stond de Belgische voetbalwereld even stil. Junior Malanda liet toen het leven na een auto-ongeluk. Zulte Waregem is zijn ex-speler, dag op dag zes jaar na het onfortuinlijke ongeluk, nog niet vergeten.

Amper twintig lentes telde Malanda toen het noodlot toesloeg. De voormalige middenvelder was op weg met de auto naar de luchthaven om aan te sluiten bij zijn ploegmaats van Wolfsburg  op oefenkamp in Zuid-Afrika.

Nabij de gemeente Porta Westfalica sloeg het noodlot toe en crashte de wagen. Malanda was op slag dood. Anthony D'Alberto en Jordan Atheba raakten zwaargewond. 

In totaal speelde Malanda 66 wedstrijden voor Zulte Waregem vooraleer hij in 2013 naar de Bundesliga trok, meerbepaald naar Wolfsburg. "Junior, je blijft voor altijd één van ons", klinkt het op de sociale media van Zulte Waregem. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties