🎥 Straffe incidenten bij Marseille: speler gewond geraakt na bestorming fans trainingscomplex, wedstrijd tegen Rennes uitgesteld

Nils Wens en Chafik Ouassal
| 4 reacties
🎥 Straffe incidenten bij Marseille: speler gewond geraakt na bestorming fans trainingscomplex, wedstrijd tegen Rennes uitgesteld

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed bij Marseille. De Franse club staat wel op de zevende plaats in de Ligue 1, maar de supporters zijn niet te spreken over de huidige gang van zaken. Zo hebben ze het trainingscomplex bestormd.

De supporters zijn de mindere prestaties van Marseille beu. Terwijl Marseille vanavond Rennes moest ontvangen, drong een groep supporters vanmiddag het trainingscentrum binnen, wat tot verschillende incidenten leidde.

Er waren onder meer veel spandoeken en er werd gezongen tegen het bestuur van de Franse club. Tijdens de bestorming zou de Spaanse verdediger Alvaro Gonzalez volgens RMC geraakt zijn door een projectiel.

"la Ligue de Football Professionnel" heeft daarom beslist om de wedstrijd tussen Marseille en Rennes uit te stellen. "Gezien de incidenten van deze middag in het trainingscentrum van Olympique de Marseille, is de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Stade Rennais uitgesteld tot een latere datum".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties