Diagne doet United meer terrein verliezen op City, hattrick voor Aubameyang en scorende Struijk in Arsenal-Leeds

Diagne doet United meer terrein verliezen op City, hattrick voor Aubameyang en scorende Struijk in Arsenal-Leeds
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge zullen ze over Mbaye Diagne niet veel positiefs te vertellen hebben. Bij Man United ook niet, want het is door de Senegalees dat ze twee punten zijn kwijtgespeeld. Stadsgenoot City zal het graag gezien hebben.

Bij West Bromwich kunnen ze de diensten van Mbaye Diagne wel nog gebruiken en voor de komst van een topploeg kan de aanvaller zich nog wel eens opladen. Hij had amper 83 seconden nodig om de score te openen. Diagne was sterker dan Lindelof en kopte de voorzet van Gallagher tegen de touwen.

Niet het gewenste scenario voor Manchester United, dat een belabberde eerste helft speelde. Desondanks maakte Bruno Fernandes op slag van rust gelijk. Na de pauze acteerden de bezoekers beter, maar een winnende treffer bleef uit. Een puntje erbij voor ManU, dat nu samen met Leicester op de tweede plaats staat met 46 punten. Dat zijn er wel 7 minder dan leider City, dat ook nog eens een match te goed heeft.

Later op de avond kwam ook Arsenal in actie tegen Leeds. De grote held bij de Gunners was Pierre-Emerick Aubameyang, goed voor een hattrick. Van zijn drie goals maakte hij er eentje van op de stip. De 3-0 had Bellerín voor zijn rekening genomen. Nadien scoorden nog Struijk - die kan rekenen op de belangstelling van Roberto Martinez - en Hélder Costa. Eindstand: 4-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties