Gert Verheyen vindt het vreemd dat velden niet speelklaar geraken: "Veldverwarming kost niet meer dan het loon van twee spelers"

Seppe Frans
| 18 reacties
Gert Verheyen vindt het vreemd dat velden niet speelklaar geraken: "Veldverwarming kost niet meer dan het loon van twee spelers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het weer brengt opnieuw de nodige problemen met zich mee. Nadat er zaterdag twee partijen werden geannuleerd komt nu ook de topper tussen Charleroi en Club Brugge in gevaar. Analist Gert Verheyen begrijpt niet dat de betrokken clubs niet voldoende voorbereidingen hebben genomen.

Waasland-Beveren maakte nochtans gebruik van veldverwarming, KV Oostende plaatste dan weer een zeil met warmteblazers. Tevergeefs, beide velden werden zaterdagavond door de scheidsrechters afgekeurd. Merkwaardig vindt Gert Verheyen: "Je kan wel eens verrast worden door plotse sneeuw, maar het is ondertussen al een hele week ijzig koud. Dan is het toch echt vreemd dat je het veld niet speelklaar krijgt", vertelde hij aan Sporza. 

Bij de betrokken clubs klinkt het steeds luider dat veldverwarming een stevige kost met zich meedraagt, maar daar gaat de analist niet mee akkoord: "Ze hebben allemaal een kern van 30 spelers. Veldverwarming kost niet meer dan het loon van twee spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties