Ook Antwerp trekt gehavend Europa in: The Great Old rekent op twee jonkies
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Antwerp ziet ook Dylan Batubinsika in extremis nog uitvallen en rekent nu op twee jonge jongens

Ook Antwerp trekt gehavend Europa in: The Great Old rekent op twee jonkies
Foto: © photonews

Ook Antwerp trekt gehavend Europa in. Donderdagavond wacht hen een belangrijk duel op de Bosuil tegen het Schotse Rangers, maar Vercauteren kan niet rekenen op maar liefst acht pionnen uit de A-kern. Daarom zullen enkele youngsters aansluiten.

Zo was al duidelijk dat er voor het duel tegen de Schotse competitieleider niet gerekend kon worden op de geblesseerden Mbokani, Haroun, Butez, Coopman en De Sart. Didier Lamkel Zé zit dan weer een schorsing uit en doelpuntenmaker van afgelopen weekend Nill De Pauw staat niet op de Europese lijst. In extremis is ook Batubunsika uitgevallen, de verdediger sukkelde met de enkel en raakt volgens Het Nieuwsblad niet tijdig speelklaar.

Frank Vercauteren kan wel weer rekenen op de diensten van de ervaren Jérémy Gelin en Birger Verstraete. Daarnaast trommelt The Great Old heel wat jonge jongens op. Maar liefst drie youngsters zullen de kern donderdag aanvullen. Doelman Chevaughn Thiam (20) haalde dit seizoen al verschillende keren de Europese selectie. Ook Zino Van den Bosch (17) en Ivan Pavlic (19) krijgen hun kans, één van deze laatste twee zal zelfs plaats mogen nemen op de Antwerpse bank.

Steven Gerrard mist dan weer vijf spelers die dit weekend betrapt werden op een lockdownfeestje, maar hij kan wel rekenen op spelers als Kemar Roofe (ex-Anderlecht) en Ianis Hagi (ex- KRC Genk).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties