Jelle Van Damme is onder de indruk van 18-jarig jeugdproduct bij Standard: "Hij is de toekomstige rechtsback van de Rode Duivels"
Seppe Frans
| 11 reacties

Jelle Van Damme onder de indruk van Hugo Siquet (Standard): "Hij is de toekomstige rechtsback van de Rode Duivels"

Jelle Van Damme is onder de indruk van 18-jarig jeugdproduct bij Standard: "Hij is de toekomstige rechtsback van de Rode Duivels"
Foto: © photonews

Standard liet dit seizoen enkele jonge jongens debuteren in de hoofdmacht. Michel-Ange Balikwisha begon furieus aan het seizoen maar beleeft ondertussen al even een mindere periode. Ook Hugo Siquet liet al een veelbelovende indruk na.

De 18-jarige verdediger debuteerde al onder Montanier, maar ook met Mbaye Leye aan het roer krijgt hij nog steeds het vertrouwen. De Belgische jeugdinternational kwam al verschillende keren in actie voor de Rouches en maakte vooral indruk met zijn loopvermogen en aanvallende intenties.

Jelle van Damme hing vorige week zijn schoenen nog definitief aan de haak en was al meteen te gast in het tv-programma La Tribune. De voormalige verdediger van Standard ziet in Siquet zelfs een toekomstige Rode Duivel: “Ik denk dat Hugo ver zal geraken in zijn carrière. Hij heeft een enorm potentieel en heeft op zijn jonge leeftijd toch al wat bewezen. Als hij niet meteen begint te zweven, volgt er zeker nog een mooie carrière. Voor mij is hij de toekomstige rechtsback van de Rode Duivels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties