Mourinho neemt Bale in bescherming: "Vraag dat aan Real"
Sam Milde
| 1 reacties

Gareth Bale scoorde afgelopen weekend twee keer tegen Burnley

Mourinho neemt Bale in bescherming: "Vraag dat aan Real"

Gareth Bale kende bij zijn terugkeer bij Tottenham een moeizame start maar afgelopen weekend kwam de Welshman twee keer tot scoren tegen Burnley. Is hij eindelijk weer gelanceerd?

Gareth Bale komt eindelijk weer boven water. Afgelopen weekend scoorde hij twee van de vier doelpunten en gaf hij een assist in de 4-0 overwinning van Tottenham tegen Burnley

De Welshman kende nochtans een moeilijke beginperiode na zijn terugkeer bij de Spurs. Wanneer een journalist Tottenham-trainer José Mourinho, op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fulham, daarvoor een verklaring vroeg antwoordde The Special One op zijn gekende manier.

Real Madrid

"Waarom kreeg hij in de afgelopen twee jaar wat hij heeft gekregen in Madrid? Vraag dat aan Real. Misschien zullen ze je antwoorden en dan zal je begrijpen waarom het even heeft geduurd", klonk het bij de Portugees. "Misschien was het belangrijkste voor Gareth om geduld te bewaren. Hij moest geduldig zijn om het niveau van de afgelopen weken te kunnen bereiken", aldus Mourinho

Bale speelde sinds zijn terugkeer in totaal al 20 wedstrijden voor Tottenham over alle competities. Hij kwam daarin 8 keer tot scoren en gaf 3 assists.

Bekijk hier de quote van Mourinho over Bale:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties