Cyriel Dessers moet met Racing Genk weer op de rails geraken: "Een goed seizoen, dat wordt nu bepaald"

Cyriel Dessers moet met Racing Genk weer op de rails geraken: "Een goed seizoen, dat wordt nu bepaald"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk was één van de vele ploegen die het dit jaar maar al te vaak liet afweten. Maar daar wil Cyriel Dessers in de laatste maanden van het seizoen verandering in brengen.

“Ik heb het gevoel dat de puzzelstukjes in mekaar beginnen te vallen”, zegt Dessers aan HBVL. “Net op tijd is het besef gekomen dat wij even hard of nog harder moeten werken dan de tegenstander. Met ons talent kunnen we dan het verschil maken. Het is in maart, april en mei dat de prijzen worden uitgedeeld. Ik hoop dat we weer aanknopen bij ons niveau van de maand november.”

Februari was een maand vol strubbelingen en discussies. “We hebben elkaar de waarheid gezegd. Wij zijn allemaal vriendelijke, brave jongens. Maar die winnen geen prijzen. Er is meer nodig en dat komt er steeds beter uit. Een goed of een slecht seizoen, dat wordt nu bepaald.”

En een minder seizoen heeft op alle vlakken zijn gevolgen. “Ook jongens die azen op een transfer moeten zich dat realiseren. Als wij zesde worden, gaan zij ook tevreden moeten zijn met een minder grote ploeg. Die les is begrepen, volgens mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties