Yves Vanderhaeghe werkt op een speciale manier met Cercle Brugge: "Dit gebeurt na iedere match"
Bjorn Vandenabeele
| 1 reacties

Yves Vanderhaeghe speelt met Cercle tegen Racing Genk

Yves Vanderhaeghe werkt op een speciale manier met Cercle Brugge: "Dit gebeurt na iedere match"

Yves Vanderhaeghe geeft zijn spelers elke week een nieuwe insteek mee. Onder andere in de fitness krijgen ze dan beelden te zien van wat en hoe.

“Dit seizoen zijn in de competitie op één ploeg na de meeste teams aan mekaar gewaagd en iedereen heeft er baat bij om nog wedstrijden te winnen, want ze zijn nog op gelijk wel niveau voor iets aan het strijden”, zei Yves Vanderhaeghe zaterdag op zijn wekelijkse persconferentie. “Dat maakt het interessant en ergens biedt het een perspectief dat er iets mogelijk is. En daar hopen wij op.”

Genk lijkt ondertussen ook over zijn dipje heen. “Ik zag Genk woensdag bezig voor de beker tegen KV Mechelen. De thuisploeg kende vooral een goede eerste helft met zeer veel beweging en scherpte voor doel. Misschien toonde KV Mechelen iets te veel respect. Op Charleroi waar Genk de vrijdag voordien met 1-2 won was het misschien een meer gesloten wedstrijd waarin ze op het juiste moment konden toeslaan, met Thortvedt die in de zestien meter aanwezig was en een voorzet van Arteaga vrij mocht inkoppen.”

De staff van Cercle Brugge geeft elke week een nieuwe insteek mee aan de spelers. “Dit gebeurt ook na iedere match en voor iedere wedstrijd tijdens een briefing. Ze weten welke weg we op willen. Dit is de manier van hoe we het moeten doen, omdat we een pak jongeren hebben die nog veel moet aangeleerd worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties