Raphael Holzhauser opnieuw matchwinnaar bij Beerschot: Oostenrijker kan fabelachtige statistieken voorleggen
Nils Wens
| 17 reacties

Rapha Holzhauser was tegen Waasland-Beveren goed voor een doelpunt en een assist

Raphael Holzhauser opnieuw matchwinnaar bij Beerschot: Oostenrijker kan fabelachtige statistieken voorleggen
Foto: © Voetbalkrant.com

Beerschot haalde het zaterdagavond met 1-2 op het veld van Waasland-Beveren en daar mochten de bezoekers vooral Rapha Holzhauser dankbaar voor zijn. De Oostenrijker was nog maar eens goed voor een doelpunt en een assist.

Met nog vier matchen te gaan doet Beerschot nog altijd mee voor een plaats bij de eerste vier. Na de overwinning op het veld van Waasland-Beveren zaterdagavond is het verschil met de nummer vier, KV Oostende, slechts twee punten.

Eén van de sterkhouders bij Beerschot dit seizoen is ongetwijfeld Rapha Holzhauser. De Oostenrijkse middenvelder was als een komeet uit de startblokken geschoten aan het begin van het seizoen, maar de voorbije maanden leek het, mede door het drukke schema, even stil te vallen. 

Toch is Holzhauser de voorbije weken opnieuw goed op dreef. In de laatste vijf wedstrijden was de draaischijf van Beerschot goed voor drie doelpunten en drie assists. Goede statistieken, maar als we dit doortrekken naar het volledige seizoen wordt het nog straffer. 

Holzhauser Raphael
© photonews

Zo stond Holzhauser in alle competitiewedstrijden van Beerschot dit seizoen in de basis en daarin was de Oostenrijker goed voor maar liefst 14 doelpunten en 15 assists. Op 30 matchen zeker geen slecht resultaat en het seizoen is uiteraard ook nog niet voorbij. 

Enkele maanden geleden werd het contract van de 28-jarige middenvelder nog verlengd, maar het belooft een hele karwei te worden voor Beerschot om hem de komende zomer bij de club te houden, want er zullen heel wat geïnteresseerde ploegen zijn. Zal Holzhauser volgend seizoen nog in het shirt van Beerschot te bewonderen zijn? Het zal alleszins een spannende zomer worden op het Kiel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties