Moet Club vrezen? Noa Lang laat zich uit over zijn toekomst: "Ik wil geen valse beloftes doen, dan ben ik gewoon eerlijk"

Moet Club vrezen? Noa Lang laat zich uit over zijn toekomst: "Ik wil geen valse beloftes doen, dan ben ik gewoon eerlijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onlangs lekte uit dat de verplichte aankoopoptie op Noa Lang al eventjes gelicht is en dat Club Brugge hem tot 2024 onder contract heeft liggen. Maar of dat ook zal betekenen dat hij lang bij blauw-zwart zal spelen?

Noa Lang is een eerlijke man, recht door zee ook. Hij heeft grote ambities en wil die ook graag waarmaken. Bij Ajax lukte het niet, bij blauw-zwart vond hij wel meer dan zijn draai.

"Ik zit hier goed en ik heb het hier naar mijn zin", aldus Noa Lang in Het Laatste Nieuws daarover. Toch wil hij niet te hard van stapel lopen.

Geen valse beloftes

"Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: 'Ja, man ...' - Ik wil geen valse beloftes doen, daar ben ik gewoon eerlijk in."

"Anders stel je mensen alleen maar teleur. Als ik hier volgend seizoen nog ben, dan zal ik heel blij zijn. Maar mijn toekomst zal uitwijzen wat er deze zomer gebeurt. Ziezo, een politiek antwoord", kon er nog een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties