Wat is er geworden van internetsensatie Kevin Frans: "Oké ja"

Jelle Ruts
| 0 reacties
Wat is er geworden van internetsensatie Kevin Frans: "Oké ja"
Foto: © SC

Kevin Frans is een naam die bij velen een belletje zal doen rinkelen. Op 25 september 2013 speelde hij met Oudenaarde tegen Club Brugge en werd hij plots een beroemdheid in België door een grappig interview.

Kevin Frans stroomde in 2013 vanuit de jeugd door naar de eerste ploeg van KSV Oudenaarde. In het seizoen 2012/13 mocht hij er debuteren in de Belgische tweede klasse. Het seizoen daarop kwam Oudenaarde Club Brugge tegen in de zesde ronde van de Beker van België. De jonge Kevin Frans stond tussen de palen bij Oudenaarde. Ze maakten het Club Brugge knap lastig. Pas in minuut 58 kon Jesper Jörgensen de ban breken en de 0-1 eindstand vastleggen. Na de wedstrijd deed Sporza een interview met Kevin Frans dat heel internet rond ging.

In 2016 verliet Frans Oudenaarde voor een avontuur bij KMSK Deinze. Daar was hij twee jaar lang tweede doelman achter Tom Vandenberghe. Enkel in de promotieronde speelde hij nog twee wedstrijden voor Deinze, toen ze zeker waren dat ze niet meer zouden promoveren. In de zomer van 2018 ging hij Kevin Frans naar KRC Gent. In tweede amateur stond hij wel steeds in de basis. In 24 wedstrijden hield Frans zes keer de nul voor Gent. Sinds dit seizoen vertoeft Frans bij RFC Wetteren, ook een ploeg uit tweede amateur. De eerste vier wedstrijden van het seizoen speelde Frans, maar hij kon niet willen met Wetteren en ook niet de nul houden. Sinds half oktober ligt de competitie stil en kan Frans zijn kunsten in het doel niet meer tonen. Volgend jaar beter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties