KV Oostende na vroege voorsprong geen partij meer voor AA Gent

Vrijdagochtend speelden KV Oostende en AA Gent een oefenwedstrijd. De kustploeg kwam op voorsprong, maar ging uiteindelijk met 1-4 onderuit.

Gueye bezorgde KV Oostende al na tien minuten de voorsprong. Een strafschop van Bezus en een owngoal van Tanghe zorgden dat de Buffalo’s nog voor de rust weer op voorsprong kwamen.

Blessin gaf Sakala, Jakel en Batzner nog wat rust. Vanhaezebrouck voerde na de rust vijf wissels door. Onder hen Malede ook die na blessurelast zijn wederoptreden maakte. Hij speelde een half uurtje mee. Een jong Gent was in die tweede helft duidelijk efficiënter dan Oostende.

Veel kansen kwamen er niet in de tweede rust, maar Tissoudali kon toch uitdiepen tot 1-3. Malede rondde enkele minuten later de wedstrijd  af met een mooie goal, net voor hij vervangen werd.

Doelpunten: 10’ Gueye 1-0, 29’ Bezus (strafschop) 1-1, 31’ Tanghe (owngoal) 1-2, 72’ Tissoudali 1-3, 75’ Malede 1-4.