'Club Brugge krijgt een opsteker in transferdossier van heropgeviste winger'

Clint Vens
| 0 reacties
'Club Brugge krijgt een opsteker in transferdossier van heropgeviste winger'
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Een paar jaar geleden probeerde Club Brugge het ook al eens, maar toen kwam hij uiteindelijk niet. Volgt er nu een nieuwe kans? De kaarten lijken alvast steeds beter te liggen voor blauw-zwart.

Sead Haksabanovic is ondertussen nog steeds 'maar' 21 lentes jong, maar heeft ondertussen wel al wat watertjes doorzwommen. Zo trok hij vier jaar geleden voor drie miljoen euro van Halmstad naar West Ham United. Toen wilde Club Brugge de winger ook graag aanwerven.

Dat lukte toen niet, maar ook de carrière van de Montenegrijnse Zweed raakte niet helemaal gelanceerd zoals was verwacht. Hij werd meermaals door West Ham uitgeleend, vorig jaar trok hij terug naar Zweden meer bepaald naar Norrköping.

Open voor vertrek

Maar een vertrek bij de Zweedse club deze zomer behoort tot de mogelijkheden. "Sead is één van de beste spelers in de Zweedse competitie, het is logisch dat hij heel wat interesse heeft van clubs uit verschillende landen. Vroeg of laat zullen we hem verkopen, maar ik weet niet wanneer. Het hangt af van welke aanbiedingen we binnen krijgen", zegt hoofdscout Stig Torbjörnsen bij het Italiaanse ForzaRoma. 

Blauw-zwart mag dus hopen, al moet het wel afrekenen met stevige concurrentie. Onder meer AS Roma, Atalanta en New York Red Bulls hebben namelijk ook hun oog laten vallen op de jonge winger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties