Maes gaat met de grove borstel door STVV-kern: zes spelers mogen al zeker vertrekken en er kunnen er nog veel volgen
Clint Vens
| 3 reacties

Zes spelers mogen STVV deze zomer verlaten

Maes gaat met de grove borstel door STVV-kern: zes spelers mogen al zeker vertrekken en er kunnen er nog veel volgen
Foto: © photonews

STVV heeft na een moeilijk seizoen de redding kunnen bewerkstelligen onder Peter Maes. Volgend seizoen zal het echter beter moeten en Maes is dan ook vast van plan om het mes te zetten in de Truiense spelerskern.

Volgens Het Belang van Limburg zien we al zeker zes spelers volgend seizoen niet meer terug op Stayen. Het gaat om Samuel Asamoah, Duckens Nazon, Mory Konaté en Ibrahima Sankhon die allen einde contract zijn. 

Daarnaast is er ook geen plaats meer voor Facundo Colidio en Georgios Vagiannids, die gehuurd worden van Internazionale. Beide spelers konden onvoldoende overtuigen. 

Het Nieuwsblad meent dan weer dat ook Tatsuya Ito, Jhonny Lucas, Ko Matsubara, Wolke Janssens en Nelson Balongo niet meer passen in de toekomstplannen.

Ook willen de Limburgers graag cashen voor topschutter Yuma Suzuki, vooral om de sportieve balans van 2021 te verzorgen en de nieuwe mercato voor te bereiden. Kenny Steppe, die vorige zomer al naar Antwerp wou, zou naar alle waarschijnlijkheid ook verkocht worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties