Anderlecht rekent in match van de waarheid meer dan ooit op wisselvallige pion: "Tegen STVV is er geen ruimte voor gokken"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 5 reacties

Timon Wellenreuther kan niet volledig overtuigen bij RSC Anderlecht

Anderlecht rekent in match van de waarheid meer dan ooit op wisselvallige pion: "Tegen STVV is er geen ruimte voor gokken"
Foto: © photonews

Anderlecht weet wat het moet doen om Play Off 1 te halen: niet verliezen op het veld van STVV. Als paars-wit geen doelpunt incasseert is de klus geklaard. Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk.

De verdediging van paars-wit staat al enkele maanden pal, maar over de man in doel heerst er al geruimte tijd onzekerheid. Timon Wellenreuther liet zich al enkele malen op een foutje betrappen en ook uitvoetballend oogt het allemaal wat onzeker. 

Filip De Wilde ziet bij Het Laatste Nieuws een kans voor de Duitse goalie om zijn criticasters de mond te snoeren. "Het is voor Wellenreuther tijd om belangrijk te zijn. Het was al vaak minder. Tegen STVV is er geen ruimte voor gokken. Wellenreuther moet meer dan ooit rust uitstralen, een stabiele factor blijken. Hij moet er staan."

Toekomst

De vraag is ook of RSCA hem wil houden. Veel zal afhangen van een eventueel vertrek van Van Crombrugge. "Wellenreuther moet zich nog bewijzen, dus daar kan ik vandaag niet volmondig ja op antwoorden. Maar je weet maar nooit dat hij ons tegendeel bewijst en gewéldige Play-Offs speelt..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties