Beerschot maakt plaats in zijn kern voor inkomende transfers

Brogno, Vorogovsky en Grisez mogen vertrekken bij Beerschot

Beerschot maakt plaats in zijn kern voor inkomende transfers
Foto: © photonews

Nadat Denis Prychynenko en Zakaria Bakkali al mochten vertrekken bij Beerschot zijn er nog drie spelers toegevoegd aan het lijstje met vertrekkers.

Loris Brogno, Yan Vorogovsky en Grégory Grisez verlaten de club, dat liet Beerschot weten in zijn ‘Final Show’ van het seizoen.

“Ik heb hier drie jaar gespeeld. En afscheid nemen hoort bij het leven van het voetbal”, aldus Brogno. De ex-speler van Sparta Rotterdam, Bergen, Lommel, OHL en Charleroi kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Grisez moet ook vertrekken. "Het voelt bizar aan om te vertrekken. Waar ik volgend jaar ga spelen? Dat weet ik nog niet", aldus de speler. Grisez speelde in het verleden voor Roeselare, White Star Woluwe, La Louvière, Wezet en Francs Borains.

Vorogovsky laat ook weten dat hij nog niet weet naar welke club hij gaat. "Alvast niet naar Antwerp", lacht hij.

Zo staat de teller al op vijf vertrekkers bij Beerschot. Ze willen duidelijk plaats vrijmaken in hun kern voor inkomende transfer. Beerschot begon enorm sterk aan het seizoen en stond een hele tijd op een Play-Off 1 plaats. Na het vertrek van Losada duurde het even voor de motor terug aansloeg. Al bij al kende Beerschot een prima seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties