Vrancken verstopt zich niet, ondanks dat de druk niet bij hen ligt: "We willen de play-offs winnen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties

Wouter Vrancken is ambitieus voor de start van de Europe play-offs

Vrancken verstopt zich niet, ondanks dat de druk niet bij hen ligt: "We willen de play-offs winnen"
Foto: © photonews

Wouter Vrancken moet zondag geschorst toekijken vanaf de tribune nadat hij zijn vijfde gele kaart oppikte. Maar dat maakt de ambities er niet minder op. Tegen AA Gent wil KV Mechelen direct laten zien waar ze voor spelen: de Europe play-offs winnen.

Vrancken liet er zich over uit op zijn persconferentie. “De top acht halen was de ambitie dit seizoen en we zijn blij dat we erbij zijn. Maar in de play-offs telt maar één ding: winnen. Zomaar meedoen om mee te doen, dat vind ik maar niets. We gaan er vol voor”, schrijft HLN.

“De druk ligt het minst bij ons. Oostende wil hun goede seizoen bevestigen, voor Standard en AA Gent is het van moéten. Maar we leggen onszelf wel interne druk op. Wij willen de play-offs winnen. Zo simpel is het. Als we zondag bij Gent - de grote favoriet - iets kunnen rapen, dan zal dat een enorme boost geven en dan doen we helemaal mee.”

Maar op hetzelfde niveau als de subtoppers zet hij KV Mechelen nog niet. “Daarvoor moet je over de nodige budgetten beschikken, en dat is op dit moment niet het geval.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties