OHL komt met duidelijk overzicht van vertrekkende spelers en gaat vijf aflopende contracten niet verlengen

OHL komt met duidelijk overzicht van vertrekkende spelers en gaat vijf aflopende contracten niet verlengen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De A-kern van OHL zal er volgend seizoen een heel stuk anders uitzien. Zeker elf spelers zullen vertrekken. Dat blijkt uit een duidelijk overzicht op de site van OHL. Tegelijkertijd brengt de nummer 11 uit de competitie het nieuws dat het vijf aflopende contracten niet verlengt.

Bij die vijf spelers zitten er zeker enkelen die een belangrijke waarde hadden de vorige jaren. Onder hen zeker David Hubert, zowat het verlengstuk van trainer Marc Brys op het veld. Ook Fédéric Duplus heeft voor het laatst het truitje van OHL gedragen. De rechtsachter vatte het seizoen aan als kapitein van OHL en kende pech met een zware blessure.

Ook Derrick Tshimanga, Samy Kehli en Olivier Myny hebben hun deel van blessureleed al gehad. Ook de overeenkomsten met deze drie spelers worden niet verlengd. In totaal zullen dus zeker elf spelers OH Leuven verlaten.

Eerder geraakte immers al bekend dat Jérémy Perbet (FC Luik), Stallone Limbombe (Lierse Kempenzonen), Tom Van Hyfte (Mandel United), Brent Laes (Lierse Kempenzonen) en Jordy Gillekens (Lierse Kempenzonen) niet meer voor OHL zullen uitkomen. Sascha Kotysch stopt met voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties