šŸŽ„ BelgiĆ« - ItaliĆ« was ook de wedstrijd van de wonderbaarlijke verrijzenis van Ciro Immobile

šŸŽ„ BelgiĆ« - ItaliĆ« was ook de wedstrijd van de wonderbaarlijke verrijzenis van Ciro Immobile
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Belgiƫ en Italiƫ hebben alles gegeven in hun missie om de halve finales te halen. Ciro Immobile en Thomas Vermaelen waren betrokken in toch ƩƩn van de meest merkwaardige fases van de match. Enkele aandachtige kijkers hebben het mogelijk opgemerkt.

Op het halfuur ging Vermaelen een luchtduel aan met Immobile, waarna Vertonghen kwam helpen om de bal te veroveren. Nadien ging Immobile als een stervende zwaan tegen de grond, terwijl er niets aan de hand was. Vermaelen begreep ook totaal niet waarom de speler van Lazio zo plots neerging.

Het wegwerpgebaar van de Belgische verdediger was zeker gerechtvaardigd. Een mooi stukje commedia dell'arte van Immobile. Het gevaar was nog niet geweken voor de Rode Duivels, want Vertonghen verdedigde niet secuur uit en Barella zetten de Italianen op voorsprong. 

Nadat de bal tegen de netten ging, keek Immobile al eens om, als het waren om te checken of de lijnrechter hem niet in de gaten had. Vervolgens wandelde Immobile rustig naar zijn ploegmaten om het doelpunt mee te vieren en was de miraculeuze verrijzenis een feit. Ook aan het einde van de match kon Immobile nog eens juichen, want de Squadra haalde het met 1-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties