📷 Officieel: Voormalige flankaanvaller van Anderlecht wil meer speelminuten en verlaat Juventus voor stadsgenoot
Seppe Frans
| 0 reacties

Marko Pjaca (ex-Anderlecht) verlaat Juventus en trekt naar stadsgenoot Torino

📷 Officieel: Voormalige flankaanvaller van Anderlecht wil meer speelminuten en verlaat Juventus voor stadsgenoot

Marko Pjaca kende een kortstondig avontuur bij Anderlecht, maar trok na amper een handvol wedstrijden terug naar Juventus. Daar behoorde hij ook niet meer tot de plannen. Nu zoekt hij ander oorden op in de hoop om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

De 26-jarige Kroaat verlaat de Oude Dame en trekt nu op huurbasis naar Torino, dat ook een aankoopoptie bedong. Zo komt er ook meteen een einde aan de lijdensweg van Pjaca. De voorbije jaren werd hij al eens verhuurd aan Schalke 04, Fiorentina, Anderlecht en Genoa. Bij die laatste kwam hij vorig jaar 38 in actie, goed voor twee doelpunten en drie assists.

"Marko Pjaca trekt volgend seizoen op huurbasis naar de overkant van de stad. De leendeal loopt tot het einde van volgend seizoen, maar Torino heeft een aankoopoptie beet. Veel succes in dit nieuwe avontuur”, schrijft Juventus.

De linksbuiten liet in het Lotto Park geen onvergetelijke indruk na. Hij kwam nauwelijks vier keer in actie voor paars-wit en keerde door de coronapandemie vroegtijdig naar huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties