OFFICIEEL Kaveh Rezaei maakt transfer in Jupiler Pro League

Bjorn Vandenabeele
| 20 reacties
OFFICIEEL Kaveh Rezaei maakt transfer in Jupiler Pro League
Foto: © photonews

De 29-jarige Kaveh Rezaei tekent bij OH Leuven een contract voor één seizoen met optie op een extra jaar.

De Iraanse centrumspits scoorde de voorbije jaren vlot voor Sporting Charleroi en hoopt dat nu ook aan Den Dreef te doen.

In een honderdtal wedstrijden in de Jupiler Pro League trof Kaveh Rezaei 39 keer raak. De Iraanse international kwam in juni 2017 in ons land terecht en maakte meteen furore in de Belgische competitie. In zijn eerste seizoen bij Sporting Charleroi trof hij liefst 16 keer raak. Rezaei begon ook sterk aan het seizoen 2018-2019 met drie doelpunten in vier wedstrijden. Dat leverde hem eind augustus 2018 een contract voor vier seizoenen op bij Club Brugge.

Bij blauw-zwart kon Rezaei zich nooit echt doorzetten door een vervelende heupblessure. Club leende de Iraanse spits de voorbije twee seizoenen uit aan Sporting Charleroi. Daar vond Kaveh zijn neus voor doelpunten terug, want hij liet er de netten 22 keer trillen in 54 wedstrijden.

Wim De Corte, technisch directeur bij OH Leuven is blij met zijn nieuwe spits. “Met Kaveh Rezaei halen we een spits binnen die een neus heeft voor doelpunten. Kaveh kent de Jupiler Pro League heel erg goed en is erop gebrand om opnieuw te spelen en belangrijk te zijn voor zijn team.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties