Racing Genk geraakt niet verder dan een gelijkspel in een oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard

De competitiewedstrijd tegen Antwerp van dit weekend is uitgesteld dus koos Racing Genk om een oefenwedstrijd te spelen en een aantal spelers kun kans te geven.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld en duurde in totaal 120 minuten: twee keer 45 en vervolgens nog eens 30 minuten. Racing Genk kwam al zelf 2-0 achter maar dankzij een aantal wissels kwamen ze terug tot 2-2. Fortuna Sittard kwam op terug op voorsprong maar uiteindelijk kon Racing Genk toch gelijk maken en zo was 3-3 de eindstand.

Opstelling

Vandevoordt, Muñoz, Cuesta, Lucumí, Arteaga, Eiting, Heynen (45’ Toma), Thorstvedt, Paintsil, Onuachu, Bongonda

Ingevallen na 60 minuten: McKenzie, Mujaid, Dessers, Geusens, Hrošovský, Oyen, Németh, Rommens, Kouassi, Leysen, Swerts

Doelpunten

10’ 0-1  Seuntjes
48’ 0-2  Baghdadi
67’ 1-2  Kouassi (assist: Geusens)
97’ 2-2  Geusens
101’ 2-3  Noslin
120'  3-3  Hrošovský