Overbodig in het Lotto Park? Spits scoort voor het eerst sinds 2018 nog eens een doelpunt voor Zweden

Seppe Frans
| 3 reacties

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Isaac Thelin is na de komst van Joshua Zirkzee en Christian Kouamé dan wel overbodig bij Anderlecht, toch werd hij nog opgeroepen voor het nationale elftal van Zweden. Zondagmiddag stond hij in de basis tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oezbekistan.

En daar toonde de spits zich meteen. Hij zette Zweden namelijk tien minuten voor rust op een veilige dubbele voorsprong.

Voor Isaac Thelin was het van 2018 geleden dat hij nog eens aan het kanon stond bij zijn nationale ploeg. Toen trof hij raak tegen Turkije. Momenteel staat de teller voor zijn natie op vier doelpunten. Uiteindelijk werd de oefenwedstrijd ook met 2-1 gewonnen. Die andere speler van Anderlecht, Kristoffer Olsson, nam plaats op de bank.