Seraing bekert verder na hattrick van Georgische spits, voor Lommel SK was het bibberen en beven

Seppe Frans
| 1 reacties

Het vond misschien plaats in de schaduw van Club Brugge - PSG, maar woensdagavond stond er in eigen land ook nog bekervoetbal op het programma. Onder meer Seraing en Lommel gingen op jacht naar een ticket voor de volgende ronde.

Op Daknam probeerde Lokeren-Temse eersteklasser Seraing het vuur aan de schenen te leggen, maar dat was buiten Georges Mikautadze gerekend. De Georgische spits liet zich opnieuw opmerken en liet zelfs een hattrick noteren (0-3).

Voor Lommel SK was het op bezoek bij Diegem bibberen en beven. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong na een prachtige lob, maar een reactie van de 1B-club bleef niet lang uit. Amper drie minuten later bracht Roque Lommel weer op gelijke hoogte. Vlak voor rust zorgde Kevin Kis vanop vrije trap voor de 1-2.

Problemen met de lichten zorgden na rust even voor vertraging. Even herbronnen voor Lommel, dat inmiddels weer op gelijke hoogte stond met Diegem. Met succes, Vandersmissen bezorgde zijn ploeg de 2-3 voorsprong met een wereldgoal. Uiteindelijk zette Koki de 2-4 eindstand op het bord.