🎥 Dat zal hem deugd doen! Youri Tielemans beantwoordt kritiek met heerlijk doelpunt tegen Man United

Dat zal hem deugd doen! Youri Tielemans beantwoordt kritiek met heerlijk doelpunt tegen Man United

🎥 Dat zal hem deugd doen! Youri Tielemans beantwoordt kritiek met heerlijk doelpunt tegen Man United

De voorbije weken waren niet de meest fijne voor Youri Tielemans. Met de Rode Duivels geraakte hij niet verder dan de vierde plaats in de Nations League. Tielemans was vanwege balverliezen en een veroorzaakte penalty Kop van Jut na de nederlaag tegen Frankrijk.

Bij Leicester bleef Tielemans de voorbije maanden ook ver verwijderd van zijn beste vorm, maar dat lijkt hij nu allemaal achter zich te laten. Tielemans verscheen samen met Castagne in de basis bij het bezoek van Cristiano Ronaldo & co. Manchester United klom ook al snel op voorsprong dankzij een schitterend doelpunt van Greenwood.

Youri Tielemans bleef echter niet bij de pakken zitten. Nadat Maguire de bal verspeelde, kreeg Tielemans 'm door Iheanacho toegespeeld. Met een sublieme lob in de linkerbovenhoek liet Tielemans De Gea volslagen kansloos. De doelman van Manchester United stond aan de grond genageld.

Het leek als het ware nonchalant getrapt, maar er zat zo veel kwaliteit in: qua traptechniek zijn er weinigen die beter doen dan Tielemans. Deze heerlijke treffer is alleszins een ferme opsteker voor hem na een moeillijkere periode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties