🎥 Fraaie assist van 'maestro' Verschaeren, koelbloedig afgemaakt door Balikwiha: het doelpunt dat de ban brak tegen Turkije

🎥 Fraaie assist van 'maestro' Verschaeren, koelbloedig afgemaakt door Balikwiha: het doelpunt dat de ban brak tegen Turkije
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische beloftenploeg behoudt ook na vijf speeldagen het maximum van de punten. Tegen Turkije was een snedige tegenaanval kort na rust genoeg om de ban te breken. Diep in blessuretijd nam Club-speler Ignace Van der Brempt vanop elf meter alle twijfels weg.

De Turkse defensie stond vijftig minuten lang als een huis. De Belgen domineerden, maar hadden het moeilijk om tot kansen te komen. Dat lukte wel na deze schitterende tegenaanval, die begon bij doelman Maarten Vandevoordt.

"Maestro Yari" 

Na een een-tweetje met Logan Ndenbe kon Yari Verschaeren, mede dankzij de fraaie dummy van Raskin, met een perfecte pass Michel-Ange Balikwisha voor doel afzonderen. De Antwerp-speler werkte koelbloedig af.

"Yari is de maestro, hij is de man van dit soort magische balletjes, dat heeft hij al vanaf hij begon met voetballen", verklaarde de doelpuntenmaker na afloop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties